Anyagismertető

Vászonkép

6 800 Ft-tól

Ez a legnépszerűbb és legköltséghatékonyabb anyag. A képet prémium minőségű vászonra nyomtatjuk majd UV és vízlepergető védelmet kap. Ezután méretre vágjuk és elkészítjük a vakrámát, amire aztán gondosan felfeszítjük a vásznat Végül a hátoldalon tűzzük és felfúrjuk az akasztókat.

Anyagismertető

Akrilkép

6 800 Ft-tól

Ez luxuskivitelnek mondható és az árán is látszik, de a kicsit tükröződő akril a távtartóival nagyon megnyerő hatást ad. A képet egy speciális anyagra nyomjuk majd az akrilüveglapot a kért méretre vágjuk. Ezután hátulról felkerül a nyomat a felületre. Végül eltávolítjuk a védőfóliát és felhelyezzük a fém távtartókat, amivel majd a falra lehet rögzíteni a képet. Kicsit olyan mintha lebegne a fal síkja előtt.

Anyagismertető

Alukép

6 800 Ft-tól

Ez egy letisztult masszívabb alternatíva az akrilra. A képet vinyl fóliára nyomtatjuk, majd hasonlóan mint az akrilnál pontos méretre vágjuk a Dibond lapot. A dibondnál két aluminiumlemez szendvicsszerűen közre fog egy kemény műanyag réteget. Ebben az esetben a nyomatot szemből illesztjük rá a lapra majd hátulra kap rögzítőelemeket amik szemből láthatatlanok. Inkább a férfiak körében népszerű!

Üdvözöllek interaktív Tervezőnkben!

Első lépésként kattints a kezdés gombra, és tölts fel egy képet. Ne aggódj a kép minősége miatt, mivel a Tervező automatikusan kiszámolja, hogy mi a maximális rendelhető méret a képed minőségét figyelembe véve. Jó tervezést kívánunk!

Válassz effektet

Nem kérek effektet

(ingyenes)

Fekete-fehér

(ingyenes) Fekete-fehér

Szépia

(ingyenes) Szépia

Válassz elrendezést

Méret
Vakráma
Oldal
Méret
Effekt

15 000 Ft

Vászonkép

Akril-üveg

Dibond

1. Tölts fel egy képet

2. Válassz méretet

3. Válassz vakrámát

2 cm mély

(ingyenes) 2 cm mély

4 cm mély

(+ 1 600 Ft) 4 cm mély

4. Haladó opciók (nem kötelező)

Normál oldal

(ingyenes) Normál oldal

Tükrözött oldal

(ingyenes) Tükrözött oldal

Színes oldal

(ingyenes)
Színes oldal
Fekete
Fehér

Fekete-fehér

(ingyenes) Fekete-fehér

Szépia

(ingyenes) Szépia

Összesítő

Típus Egyrészes vászonkép
Méret -
Vakráma 2 cm mély vakráma
Oldal Normál oldal

Ár: 3 000 Ft