Segítség

GYIK / Kérdésed van?

Kik vagyunk mi?

A Canvas Universe egy 20 éve működő dekorációval foglalkozó családi vállalkozás köré épült új szolgáltatás. Célunk, hogy szolgáltatásaink segítségével bárki könnyedén feldobhassa otthona, irodája hangulatát és, hogy elkészített képeink évtizedeken keresztül örömet okozzanak Neked. Legyen szó egyéni pár darabos rendelésről vagy több száz képes projektről, cégünk kész szakmai tanácsokat nyújtva, egyedi megoldásokat biztosítva rugalmasan együttműködni veled vagy vállalkozásoddal. Többéves szakmai tapasztalattal rendelkező, kreatív dinamikus csapatunk biztosíték a gyors és pontos munkavégzésre. Nagy hangsúlyt fektetünk saját gépparkunk, szoftvereink és dekoratőreink szakmai tudásának folyamatos fejlesztésére.

Milyen szolgáltatásokat vehetek igénybe?

Csapatunk elsősorban faldekorációra szakosodott és ezen a területen hónapról-hónapra próbáljuk bővíteni a lehetőségeket. Interaktív tervező alkalmazásunk segítségével bárki könnyedén készíthet az otthonába illő dekorációt. Jelen pillanatban vászonképet,akril-üveglapot és dibond-alulemezt tudsz rendelni az oldalon keresztül. Egyéb igény esetén vedd fel velünk a kapcsolatot! Az anyag kiválasztása után számtalan lehetőség van az alkotás egyedivé tételére. Egyéni méret, megfelelő képkivágás,vakráma vastagsága, lehajló oldalak stílusa a vászonképeknél, effektek, többrészes képek ….

Mi az a vászonkép?

Ez a legnépszerűbb és legköltséghatékonyabb anyag választás. A képet prémium minőségű vászonra nyomtatjuk majd UV és vízlepergető védelmet kap. Ezután fenyőből méretre vágjuk és elkészítjük a vakrámát, amire végül gondosan felfeszítjük a vásznat, majd a hátoldalon tűzzük és felfúrjuk az akasztókat.

Mi az az Akril-üveg kép?

Ez luxuskivitelnek mondható és az árán is látszik, de a kicsit tükröződő akril a távtartóival nagyon megnyerő hatást ad! A képet egy speciális anyagra nyomjuk majd az akrilüveglapot a kért méretre vágjuk. Ezután hátulról felkerül a nyomat a felületre. Végül eltávolítjuk a védőfóliát és felhelyezzük a fém távtartókat, amivel majd a falra lehet rögzíteni a képet. Kicsit olyan mintha lebegne a fal síkja előtt.

Mi az a Dibond?

Ez egy letisztut masszívabb alternatíva az akrilra. A képet vinyl fóliára nyomtatjuk, majd hasonlóan mint az akrilnál pontosan méretre vágjuk a Dibond lapot. A dibondnál két aluminiumlemez szendvicsszerűen közre fog egy kemény műanyag réteget. Ebben az esetben a nyomatot szemből illesztjük rá a lapra majd hátulra kap rögzítőelemeket amik szemből láthatatlanok. Inkább a férfiak körében népszerű!

Mennyire tartósak a vászonképek?

Válogatott fával és minőségi igazi festővásznakkal dolgozunk. Minden kép kap UV és vízlepergető védelmet , hogy ezzel is növeljük a tartósságot. Ha normális körülmények között van tartva akkor akár 10 év után is gyönyörködhetsz benne a faladon makulátlan állapotban.

Hogyan tudhatom, hogy az általam feltöltött kép jó minőségű lesz élőben?

A jó minőségű vászonkép elkészítéséhez nélkülözhetetlen a jó minőségű fénykép vagy megfelelő felbontású képfájl. Az vászonkép minősége, lehetséges legagyobb mérete nagyban függ a fotó felbontásától. Szerencsére nem kell aggódnod mert webes alkalmazásunk figyeli(A pixelek segítségével…),hogy megfelelő-e a feltöltött fénykép és nem enged nektek nagyobb méretben rendelni mint az az adott képből biztonságosan kihozható. Ennek köszönhetően garantáljuk neked a tökéletes minőséget!

Milyen fizetési módok vannak?

Fizethetsz utánvéttel vagy PayPallel. Utánvétes fizetés esetén a rendelésed ellenértékét készpénzben kell kifizetned a csomag átvételekor. Ha Paypall rendszerét választod akkor pedig a rendelés leadásakor bankkártya segítségével fizethetsz, hogy később ne kelljen bajlódnod a fizetéssel. A Paypal a világ legnépszerűbb és legbiztonságosabb online fizetési megoldása mely lehetővé teszi a bankkártyás fizetést egyszerűen és pillanatok alatt.

Mennyi idő amíg megkapom a rendelésem?

A visszaigazoló e-mail kiküldése után 24 órán belül megkezdjük a gyártást ami mennyiségtől és mérettől függően pár órát vesz igénybe. Ha csomagod elkészült értesítünk téged emailben. Amennyiben házhozszállítást is kértél akkor átadjuk a képeid futár partnerünknek akik 2 napon belül kézbesítik a kért címre. Átlagosan 2-3 munkanap az átfutási idő szóval gyorsnak mondhatjuk magunkat:) Rendelési kódod alapján te is követheted a folyamatot, hogy éppen melyik szakaszban tart a képed egészen a kézbesítésig. Egyedi esetben 1 napos garanciát is vállalunk ehhez viszont előtte vedd fel velünk a kapcsolatot:) Tipp: A személyes átvétel nagyban meggyorsítja a folyamatot.

Teljesen egyedi elképzelésem van, tudtok segíteni benne?

Igen ahogy említettük több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk dekoráció terén szóval bátran keress minket bármilyen kéréssel, kérdéssel. Mi is szeretjük a kihívásokat!

Adtok kedvezményt fotósoknak,művészeknek?

A Canvas Universe művészetpártoló csapata örömmel támogatja a friss kreatív kezdeményezéseket. Csak vedd fel velünk a kapcsolatot és oszdd meg velünk az éppen alakuló projekted , kiállításod terveit!A Canvas Universe művészetpártoló csapata örömmel támogatja a friss kreatív kezdeményezéseket. Csak vedd fel velünk a kapcsolatot és oszd meg velünk az éppen alakuló projekted, kiállításod terveit! Bennünk biztos és rugalmas partnerre lelsz majd:)